maanantai 23. tammikuuta 2017

Hiustenvärjäys menetelmiä

Suoravärit

Suoravärissä ei käytetä hapetinta. Väri sitoutuu hiukseen sähköisen vetovoiman takia suomukerrokseen. Väri siis lähtee yleensä pois pesuissa, mutta voi myös jäädä hiukseen joissain tapauksissa. Suoravärillä pystytään saada tuloksia joko samaan tai tummempaan tummuusasteeseen lähtötilanteen mukaan. Suoraväri ei rasita hiusta.

Kevytvärit

Kevytväreissä käytetään hapetetta yleensä 1,5% tai 3%. Kevytväri tarttuu hiuksessa suomukerrokseen ja osittain myös kuitukerrokseen. Pysyy hiuksessa pidempään kuin suoraväri, mutta vähemmän aikaa kuin kestoväri. Kevytvärit rasittavat hiusta vain hieman.

Kestovärit

Kestoväreissä käytetään hapetetta yleisesti 3%, 6% tai 9%. Kestoväri tarttuu hiuksessa suomu- ja kuitukerroksiin. Kestoväri pysyy hiuksessa suoraväriin ja kevytväriin verrattaen pisimpään. Kestoväri rasittaa hiusta.

Valkaisevat käsittelyt

- Täysvalkaisu= kaikki hiukset valkaistaan
- Värinpoisto= värinpoistossa hiuksessa halutaan poistaa keinotekoinen pigmentti
- Valkaisupesu= käsittely miedolla valkaisuseoksella 
- Valkaisu -raidat= tietyt osat käsitellääb ja osa hiuksista suojataan

Vaalennuksessa käytetään 1,5%, 3%, 6%, 9% tai 12% hapetetta riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaalennuksessa edellinen hiuksenväri ensin hapettuu jonka jälkeen pilkoutuu. Hiuksesta tässä vaiheessa lähtee väriä ja siitä tulee vaalentunut. Vaalennusainetta on voidemaisena sekä jauheena. Vaalennus on eniten hiusta rasittava käsittely.

KC Bleach

Hajusteeton, ammoniakiton ja pölyämätön vaalennusjauhe, joka ei turpoa. On hellävarainen myös hiuspohjalle jonka takia on myös turvallinen.




Käyttöohje:
  1. Sekoita 1:2 jauhe/voide +hapete 
  1. Levitä massa kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa  noin.15-45min, toivotuun lopputuloseen verraten
  1. Huuhtele hiukset huolellisesti. Pese hiukset shampoolla ja hoida hiukset hoitoaineella lopuksi.

Varoitukset:
Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi ja ota yhteys lääkäriin. Käytä hanskoja. Noudata aina käyttöohjeita huolellisesti. Pidä tuote lasten ulottumattomista. Tarkoitettu ainoastaan hiusten vaalentamiseen. Vain ammattikäyttöön.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti