keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Laser Hair Care

Laser hoitoja tehdään perintötekijöistä johtuvan hiustenlähdön takia sekä hilseilyongelmissa ja myös psoriaksen hoidossa. Laser hoidot auttavat siis hiuspohjan ongelmiin sekä hiusten liialliseen lähtöön. Laser hoitoja tehdään yleensä 10 tai 20 sarjoina mutta hoidot ovat yksilöllisiä sekä vaikuttavat eri tavoin joten hoitoja voidaan tehdä 5-30 sarjoina analyysin mukaan.

Millä tavalla laser hoito auttaa...

Hoidot edistävät päänahan alueella verenvirtausta, nopeuttavat hiustenkasvua esim. pälvikaljualueilla. Laser hoidot auttavat myös psoriakseen ja muihin päänahkan alueella oleviin ongelmiin.
Laserhoidot auttavat erilaisina sarjahoitoina
Pälvikaljuun tarvitaan yleisesti n. 20 hoitokertaa
Hiusten lähtö pysähtyy 10 hoitokerrassa
Psoriaksen oireet helpottavat tai häviävät 3-5 kerrassa
Ja huonokuntoisen hiuksen laatuparanee jo ensimmäisellä kerralla

Hoitotuotteet

Laserhoidossa käytetään niihin tarkoitettuja hoitotuotteita. Niihin kuuluu cicamed- shampoo hiusten pesemiseen aina ennen hoitoa, myös samaa sarjaa oleva hoitoaine laitetaan ennen laserkäsittelyjä. Hoitoja edistää hoitoneste- scalp treatment joka laitetaan pesun jälkeen. Kaikkia näitä tuotteita suositellaan hoitojaksojen välillä käytettäväksi kotona.

Hoidon toteuttaminen

1. Hyvä ja huolellinen analysointi ennen hoidon päättämistä
2. Hiusten pesu
3. Pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin hoitoneste (ei psoriaksen hoidossa)
4. Laserin käyttö 5-20 minuuttiin hoidosta riippuen 
Hoitoja toistetaan 2 kertaa viikossa 10 hoitokerran ajan, jonka jälkeen uudelleen arviointi ja hoitoja voidaan jatkaa 1 kerran 1-3 viikossa. Laserkonetta voidaan myös käyttää permanenttejen ja värejen yhteydessä tuomaan kestoa ja parantamaan tuloksia. 

Milloin sarjalaserhoidot ei käy...

Jos olet raskaana tai alle 18-vuotias. Jos syöt valoherkyyttä aiheuttavia lääkkeitä, on epilepsia tai syöpäsairautena tai on sydämmentahdistin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti